ZOBACZ
Lubimy zaskakiwać, dlatego cyklicznie proponujemy Wam nowe propozycje w ramach menu sezonowego Szefa Kuchni.
Od poniedziałku, 9 września, zapraszamy Was na spotkanie z leśnymi smakami. W najnowszym menu Szefa Kuchni "Dary lasu" będziecie mogli spróbować staropolskiej grzybowej, tatar z jelenia, schab z dzika czy bażanta. Tak, tak, dominować będą grzyby!
Zawitaj do zabytkowej Hali Targowej i skorzystaj ze specjalnego menu "Dary lasu".
59.00 zł
szalotka / orzeszki pini / ogórek kiszony / kurka marynowana / musztarda francuska
29.00 zł
borowiki / podgrzybki / kurki / maślaki / włoszczyzna / kwaśna śmietana / zioła
69.00 zł
ziemniaki à la boulangère / karmelizowana czarna marchew / sos kurkowy
69.00 zł
duchesse grzybowe / boczniak królewski / orzechy laskowe
49.00 zł
podgrzybki / borowiki / rydze / kurki / orzechy włoskie / szalotka / czosnek / mascarpone / parmezan / wytrawny mech jadalny
72.00 zł
szyszki ziemniaczane / ragout grzybowe / sos z owoców leśnych
45.00 zł
biały ser wędzony / grzyby leśne / sos śmietanowo-tymiankowy
25.00 zł
owoce leśne