ZOBACZ
Lubimy zaskakiwać, dlatego cyklicznie proponujemy Wam nowe propozycje w ramach menu sezonowego Szefa Kuchni.
Na nadchodzące tygodnie, od 16 sierpnia, jako aperitif przed tegorocznym Oktoberfest będziemy Wam serwować wyjątkowe menu specjalne "Z PIWEM, W PIWIE, NA PIWIE". Wszystkie kulinarne propozycje przygotowaliśmy z czynnym udziałem warzonego przez na piwa! Spróbuj koniecznie!
Rozpocznij od przystawki. Tutaj proponujemy Ci mule w piwie pszenicznym z mnogością dodatków. W zupach czeka na Ciebie aromatyczna gulaszowa z piwem American Wheat, wołowiną, warzywami korzennymi, bekonem i borowikami. Jako danie główne wybieraj dowolnie - pstrąg pieczony w piwie Witbier, wołowina duszona w piwie Dry Stout, zrazy wieprzowe z borowikami w piwie Pils, pierś z kaczki w piwie Session White IPA czy racuszki buraczane z piwem Dry Stout. Całość osłodź pysznym brownie z Citrus Dry Stotem. Smaczego!
34.00 zł
seler naciowy/ pomidory cherry / czosnek / szalotka / grzanki ziołowe
19.00 zł
wołowina / warzywa korzenne / bekon / borowiki
33.00 zł
groszek cukrowy / kurki / pomidorki cherry / emulsja maślana / rukola / parmezan
44.00 zł
frytki domowe / kruche sałaty z dipem jogurtowym i warzywami
47.00 zł
placki rösti / pikle / musztarda francuska
44.00 zł
puree musztardowe / modra kapusta / bekon
48.00 zł
szpecle bawarskie w maśle / marchewka baby z czarnym sezamem
33.00 zł
ser gorgonzola/ prażone ziarna dyni / mix kiełków
21.00 zł
orzechy laskowe / beza włoska