23361121_10203736015198401_261634078_n

Zapraszamy na wyjątkową imprezę sylwestrową w wyjątkowym miejscu. Serce Siedlec bije przy rogu ulic Pułaskiego i Armii Krajowej. W zabytkowym budynku Hali Targowej Brofaktura po raz kolejny zaprasza do wspólnego świętowania Nowego Roku!

Wyjątkowe menu przygotowane przez naszego mistrza kuchni Jarosława Roszaka to nielimitowany dostęp do dwóch rodzajów zup, pięciu dań gorących, sałat, dodatków i słodkości. Do tego przekąski zimne na stołach, nielimitowane napoje zimne i gorące, wódka 0,7L na parę, lampka wina musującego na powitanie Nowego Roku i po godz. 02:00, na dodatkowy zastrzyk sił, gorąca zupa. Ale będzie smaczna zabawa!

Do tańca w klimacie muzyki disco / dance zaprosi DJ (Aurora Music).

MENU SZCZEGÓŁOWE OPUBLIKUJEMY DO 12.11.2017 ROKU, ALE NA PEWNO NIE ZABRAKNIE W NIM:

> 2 rodzaje zup

> 5 dań gorących (trzy dania mięsne, jedno danie rybne, jedno danie wegetariańskie)

> dodatki (skrobiowe i warzywne)

> sałaty, dodatki, winegrety do dowolnego komponowania

> przekąski zimne w stołach (7-8 rodzajów przekąsek + sosy)

> bufet słodki

> nielimitowane napoje zimne i gorące

> wódka 0,7L / para

> wino musujące o 00:00

> ciepłe danie serwowane o godz. 02:00

Cena: 280 zł / os.

Rezerwacje: 25 633 63 33

Poznaj nasze menu na tegoroczną zabawę sylwestrową!

 Przekąska zimna na początek:
– Carpaccio z piersi gęsi owsianej

 Zupy:
– Consomme z bażanta z warzywnym julienne i kluseczkami pietruszkowymi
– Krem z borowików tucholskich

 Dania główne:
– Łosoś pieczony z koprem włoskim na sosie winno–maślanym
– Pieczone udko z kaczki z sosem z wiśni nadwiślańskiej
– Zraziki „Dobrej Gospodyni” w sosie własnym
– Pierś z kurczaka kukurydzianego nadziewana musem truflowym na sosie aksamitnym
– Krokiety neapolitańskie z cukinii na sosie z wędzonych pomidorów

 Dodatki: 
– Karmelizowane buraczki z tymiankiem
– Kompozycja warzyw z masłem migdałowym
– Kopytka orzechowe podsmażane na maśle
– Ziemniaki pieczone w soli morskiej z rozmarynem

 Bufet sałatkowy:

 Przekąski zimne:
– Krewetki w pikantnej salsie
– Pstrąg potokowy w occie jabłkowo–śliwkowym
– Befsztyk tatarski
– Górka cielęca nadziewana wędzonymi śliwkami
– Galaretki z giczy cielęcej z musem chrzanowym
– Pasztet z jelenia w galaretce z wina chardonay
– Perliczka faszerowana
– Kompozycja pieczonych mięs (polędwiczka, karczek z warchlaka), domowych wędlin i serów
– Pieczywo, rozety z masła
– Zimne sosy: tatarski, koktajlowy, żurawinowy

 Bufet słodki:
– Ciasteczka bankietowe
– Mus amaretto
– Mus czekoladowy z pomarańczami
– Musy owocowe
– Creme brulee
– Serniczki z malinami
– Mini ptysie z kremem waniliowym
– Bezy w trzech smakach
– Czekoladowe ciasto Brownie

 Po północy:
– Barszcz, bulion, żurek – serwowane z kuchni na zamówienie gości
– Boeuf strogonow – starorosyjski podawany z pieczywem

 szczegóły i OSTATNIE rezerwacje: 25 633 63 33 lub biuro@brofaktura.pl

Loading