Czas najwyższy pomyśleć o Sylwestrze! W tym roku również nie zabraknie wybornej zabawy we wnętrzach zabytkowej Hali Targowej w samym sercu Siedlec!

KULINARNE NIESAMOWITOŚCI! 
Czeka na Ciebie wykwintne menu przygotowane przez najlepszych kucharzy Brofaktury. Wyjątkowa kolacja serwowana złożona z przystawki, zupy, dania głównego wzbogacona szerokim wachlarzem kulinarnych rozmaitości stanowiących bufet dań gorących (ciągle uzupełnianych!), bufet niesamowitych słodkości i bufet zimnych przekąsek.

ABY NIE ZABRAKŁO DOBREJ ENERGII! 
W cenie napoje zimne i gorące bez limitu. Dodatkowo na wstępie przywitamy Ciebie welcome drinkiem, a na stół wstawimy zimną butelkę 0,5L wódki. Oj, będzie się działo!

Pysznie szampańska zabawa gwarantowana!


 ZOBACZ MENU SYLWESTROWE 

Koktajl powitalny 
Bellini (Prosecco z musem z brzoskwini)

 Kolacja serwowana 

 przekąska zimna na początek:
– tatar z tuńczyka z granatem, kaparami i czerwoną cebulą, podany z grzanką
 zupa:
– aromatyczne consomme z kaczki po tajsku z pierożkami gyoza i warzywami julienne
 danie główne:
– perliczka sous-vide z sosem figowym, ziemniakami pom-natur pieczonymi w tymianku, podana z jarzynami parowanymi z masłem pistacjowym

 Bufet przekąskowy zimny 
– półmisy swojskich wędlin
– sery z nadbużańskiej wędzarni
– rolady z kaczki po „Kasztelańsku”
– śledź w korzennej esencji z czerwonego wina i wiśni
– matias z cebulką i szczypiorkiem w oleju lnianym
– tatar z polędwicy wołowej z dodatkami (serwowany o godz. 22:00)
– ryba po japońsku
– krewetki w sosie koktajlowym
– pasztet z dziczyzny z sosem cumberland

 Bufet sałatkowy w stylu FIT (i nie tylko) 
– kruche sałaty do dowolnego komponowania z piersią kurczaka, bekonem, polędwiczką wieprzową, łososiem, serem greckim feta, parmezanem, oliwkami, pomidorkami koktajlowymi, papryką, ogórkami i winegretem

 Bufet gorący (do godziny 02:00) 
 zupy:
– flaki cielęce
 przekąski gorące serwowane na bufecie:
– karmazyn w cieście a’la piccata
– zraziki wieprzowe nadziewane borowikami i serem tucholskim w sosie własnym
– pierś zagrodowa nadziewana musem truflowym
– wołowina w sosie ostrygowym
– kaszotto z suszonymi pomidorami, boczniakami, karczochem, warzywami korzennymi

 Dodatki do dań 
– gnocchi buraczane
– ziemniaki pieczone z rozmarynem w soli morskiej
– ryż jaśminowy z curry
– warzywa gotowane z masłem pietruszkowym
– warzywa grillowane

Bufet słodki 
– krem kataloński
– torty bezowe
– musy owocowe (mięta-limonka, karmel z solą, mandarynka)
– piernik z wiśniami
– ciasto karmelowe
– babeczki (czarna wanilia, pistacja)

 Napoje zimne i gorące bez ograniczeń
– kawa / herbata z dodatkami
– woda mineralna (gazowana / niegazowana z dodatkami)
– soki owocowe (jabłkowy / pomarańczowy)
– Coca-cola / Fanta / Sprite

 Po północy 
– barszcz czerwony z pasztecikami

wódka Wyborowa (0,5l / para)

cena: 310 zł / os.

 ilość miejsc ograniczona
 rezerwacje miejsc: +48 501 724 057

sylwester2019

Loading