Lunch menu | poniedziałek-piątek
serwujemy w restauracji: 12:00-16:00 lub do wyczerpania zapasów
☛ zapytaj o lunchową kartę stałego klienta – 10-ty zestaw gratis
———-
PONIEDZIAŁEK – 9 marca 2020:
Lunch menu (19 zł):
Zupa: Rosół drobiowo-wołowy z domowym makaronem
Danie główne: Schab duszony w ziołach z sosem pieczarkowym podawany z puree ziemniaczanym i surówką z białej kapusty
Deser: Mus bananowy z czekoladą mleczną
———
WTOREK – 10 marca 2020:
Lunch menu (19 zł):
Zupa: Krem z białych warzyw z prażonym sezamem
Danie główne: Pierś z kurczaka z grilla podawana z ryżem basmati z warzywami oraz sałatami z sosem winegret
Deser: Panna Cotta z sosem malinowym
———-
ŚRODA – 11 marca 2020:
Lunch menu (19 zł):
Zupa: Jarzynowa z zacierkami
Danie główne: Wolno duszona sztuka mięsa wieprzowego w sosie musztardowym podawana z kaszą gryczaną i sałatką z ogórków kwaszonych
Deser: Ciasto „Krówka”
———-
CZWARTEK – 12 marca 2020:
Lunch menu (19 zł):
Zupa: Krem ziemniaczany z chipsem z bekonu
Danie główne: Siekany stek wołowy z frytkami, sosem BBQ i buraczkami na zimno
Deser: Muffin czekoladowy
———-
PIĄTEK – 13 marca 2020:
Lunch menu (19 zł):
Zupa: Szczawiowa z jajkiem.
Danie główne: Dorsz w cieście piwnym Brofaktura podawany z ziemniakami tłuczonymi z masłem oraz surówką kapusty kwaszonej
Deser: Galaretka z owocami i bitą śmietaną

Loading